Hei Sinä työtä pelkäämätön teräsmies tai -nainen! Tule tulevaisuuden tekijäksi kierrätysalalle!

Luotettava työnantaja

Romu Keinänen Oy on vuonna 2001 perustettu vakavarainen perheyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, Karjaalla Raaseporissa sekä keväällä 2018 Vantaalla. Keräämme metalliromua, jonka lajittelemme ja myymme uudestaan teollisuudelle raaka-aineeksi.

Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 38 milj. €.

Otamme mieluusti vastaan myös avoimia hakemuksia!

Meitä yhdistää innostus tekemistä kohtaan sekä rautainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, tuoretta ajattelua omaavia romukaupan tekijöitä rakentamaan Romu Keinäsestä alan edelläkävijää.

Jollei tällä sivulla ole avoinna olevaa rekrytointi-ilmoitusta, voit hakea meille töihin avoimella hakemuksella, lähettämällä sen osoitteeseen hallinto@romukeinanen.fi

Hakemukset ovat voimassa puoli vuotta. Muistathan kertoa hakemuksessasi, miksi olet innostunut alastamme ja haluat töihin juuri meille.

Avoimet työpaikat

 • PIHATYÖNTEKIJÄ

  Hei

  Sinä työtä pelkäämätön mies tai -nainen! Tule tulevaisuuden tekijäksi kierrätysalalle!

  Haemme pihatyöntekijää romupihallemme Espooseen. Työskentely tapahtuu ulkona säiden armoilla, joten olosuhteet ovat erittäin vaihtelevat ja ajoittain ankarat. Koulutusta ei tarvita, koska koulutamme itse.

  Edellytämme

  • Fyysiseen työhön kykenevä
  • Työtä pelkäämätön asenne
  • Ajokorttia
  • Kokemusta työelämästä
  • Asiakaspalveluhenkeä
  • Kylmiä hermoja, ajoittain hektisessä työympäristössä
  • Materiaalituntemus (metallit), katsotaan eduksi
  • Maalaisjärkeä ja reipasta askelta
  • Voimassa olevat Tulityö- ja Työturvallisuuskortit katsotaan eduksi

  Mikäli uskot soveltuvasi työtehtävään ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä romubusineksen hienoimmista menestystarinoista, lähetä vapaamuotoinen hakemus hallinto@romukeinanen.fi.  Palkkaus tapahtuu heti!


  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

 • TYÖPÄÄLLIKKÖ

  Purku Keinänen Oy on vuonna 2018 perustettu perheyritys. Olemme vuodesta 2011 lähtien välittäneet ammattitaitoista vuokratyövoimaa suomalaiseen kierrätysmetalli- ja purkuteollisuuteen eri toiminimellä. Tarkoituksena on nyt laajentaa ja kehittää omaa purkuliiketoimintaa kasvavilla markkinoilla. Purku Keinänen Oy on osa Romu Keinänen Oy -konsernia. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 40 miljoonaa euroa.

  Yhdessä meillä on mahdollisuus rakentaa tulevaisuus, jolla voimme luotettavasti ja tehokkaasti vastata markkinoiden kasvavaan kysyntään. Panostamme vahvasti tiimityöhön, jossa kaikilla on omat vastuualueensa. Luotamme siihen, että hoidat työsi positiivisella ja ammattimaisella asenteella.

  TYÖPÄÄLLIKKÖ

  Toimintamme laajentuessa, etsimme Työpäällikköä, jolla on kokemusta teollisuuden kanssa työskentelemisestä, työtä pelkäämätön asenne, kokemusta tarjous- ja urakkalaskennasta sekä projektiseurannasta.

  Toimit Toimitusjohtajan työparina osallistuen työmaaseurantaan sekä erilaisiin projekteihin. Yhdessä toimiessanne vastaatte ja kehitätte Purku Keinänen Oy:n liiketoimintaa kokonaisuudessaan.

  Tehtäviisi kuuluu purku-urakoiden myyminen, tarjous- ja urakkalaskenta, työmaaseuranta sekä projektihallinta.

  Edellytämme Sinulta kokemusta purkutöistä, englannin kielen taitoa, ajantasalla olevia atk-taitoja ja intoa kasvattaa Purku Keinänen Oy:n toimintaa kannattavasti. Koulutustaustaltasi olet esim. rakennusmestari.

  Arvostamme Sinussa päätöksentekokykyä, ripeää työskentelyotetta, käytännönläheisyyttä, ja kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa.

  Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi nopeasti kasvavassa yrityksessä, emoyrityksen vahvan tuen ja kilpailukykyiset edut. Asemapaikkasi tulee olemaan Vantaalla.

  Paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Valitettavasti emme ehdi vastaamaan tehtävää koskeviin tiedusteluihin, mutta lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostina osoitteeseen: matts.backman@purkukeinanen.fi viimeistään 30.4.2019. Ilmoitamme henkilökohtaisesti haastatteluihin valituille, muita kiitämme jo nyt muita hakijoita mielenkiinnostanne Purku Keinänen Oy:tä kohtaan.


  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

 • TOIMISTOTYÖN MONIOSAAJA (äitiyslomasijaisuus)

  Hei Sinä työtä pelkäämätön Persoona! Olet jo alalla tai haluat tulevaisuuden tekijäksi kierrätysalalle!

  Romu Keinänen Oy on vuonna 2001 perustettu vakavarainen romuliike, jonka toimipisteet sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, Karjaalla Raaseporissa ja Vantaan Kiilassa. Keräämme metalliromua, jonka lajittelemme ja myymme teollisuudelle raaka-aineeksi.

  Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Karjaan toimipisteeseen

  TOIMISTOTYÖN MONIOSAAJA (äitiyslomasijaisuus)

  Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimessa sekä asiakaspalvelutiskillä. Pokkasi ei petä tiukassakaan tilanteessa, vaan palvelet asiakkaasi aina ammattitaitoisesti.

  Odotamme sinulta
  – Hyviä tietojenkäsittely-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  – Kykyä hoitaa ripeästi tarkkuutta vaativia työtehtäviä.
  – Joustavuutta ja paineensietokykyä.
  – Halua oppia uusia asioita ja kehittyä alan moniosaajaksi.
  – Ruotsin kielen taito on välttämätön.
  – Englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

  Tarjoamme sinulle
  – Mielenkiintoiset ja itsenäiset työtehtävät huippuporukassa
  – Mahdollisuuden kasvattaa ammatillista osaamista monipuolisten tehtävien parissa
  – Mukavan työilmapiirin, kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
  – Vakaan ja reilun työnantajan

  Mikäli uskot soveltuvasi työtehtävään ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä romubusineksen hienoimmista menestystarinoista, kerro se meille! Ota yhteyttä Romu Keinänen Oy:n toimistopäällikköön Pia Vänttiseen P. 040-576 9888 sekä runoile vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja postita se viimeistään 30.4.2019 klo 16.00 mennessä CV:n kera pia.vanttinen@romukeinanen.fi.

  Paikka täytetään parhaan löydyttyä!


  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

Hae työpaikkaan

 • Omat tietosi

 • Aiempi työkokemus

 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Kerro vapaamuotoisesti tekemistäsi tehtävistäsi aiemmissa työpaikoissa
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.