Hei Sinä työtä pelkäämätön teräsmies tai -nainen! Tule tulevaisuuden tekijäksi kierrätysalalle!

Luotettava työnantaja

Romu Keinänen Oy on vuonna 2001 perustettu vakavarainen perheyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, Karjaalla Raaseporissa sekä Vantaalla. Keräämme metalliromua, jonka lajittelemme ja myymme uudestaan teollisuudelle raaka-aineeksi.

Vuonna 2019 liikevaihtomme oli n. 36,5 milj. €.

Otamme mieluusti vastaan myös avoimia hakemuksia!

Meitä yhdistää innostus tekemistä kohtaan sekä rautainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, tuoretta ajattelua omaavia romukaupan tekijöitä rakentamaan Romu Keinäsestä alan edelläkävijää.

Jollei tällä sivulla ole avoinna olevaa rekrytointi-ilmoitusta, voit hakea meille töihin avoimella hakemuksella, lähettämällä sen osoitteeseen hallinto@romukeinanen.fi

Hakemukset ovat voimassa puoli vuotta. Muistathan kertoa hakemuksessasi, miksi olet innostunut alastamme ja haluat töihin juuri meille.

Avoimet työpaikat

 • Kuorma-autonkuljettaja

  Haemme kuorma-autonkuljettajaa Romu Keinäselle romun ajoon. Ajoa lähinnä Etelä-Suomen alueella. Kalustona koukkulava-auto sekä nostokouralla varustettu kuorma-auto. Edellytämme voimassaolevaa ammattipätevyyttä sekä kokemusta koukkulavalaitteista, ADR-pätevyys ja yhdistelmäkortti katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijalta työtä pelkäämätöntä asiakaspalveluhenkeä sekä joustavuutta. Työsuhde aluksi määräaikainen lokakuun loppuun. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräajan jälkeen. Työt alkavat heti.

  Jätäthän hakemuksesi pian, haastattelemme hakijoita koko ajan. Rekrytointiprosessiin kuuluu työnäyttö kokeneen kuljettajan mukana.

  Hakemuksen ja sen liitteet voit toimittaa sähköpostilla kuljetukset@romukeinanen.fi 31.5.2021  mennessä.


  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

 • Metallinkierrätykseen työntekijä Vantaalle

  Haemme metallinkierrätyksen työntekijää Vantaalle:

  Eikö ammattikoulu kiinnostanut tai tuliko luettua väärälle alalle ja hommia ei löydy? Niin tai näin, jos haluat tehdä töitä ja nähdä kätesi jäljen niin lue eteenpäin.

  Etsimme Vantaan romunkäsittelylaitoksellemme vakituiseen työsuhteeseen uutta työntekijää metallinkierrätykseen. Duunia tehdään kesät talvet ulkona säiden armoilla. Työ edellyttää periksiantamattomuutta, maalaisjärkeä sekä reipasta ja sitkeää luonnetta. Oikea, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen asenne on kuitenkin se kaikkein tärkein ominaisuus, kaiken muun opetamme! Ajokortti, työturvallisuuskortti ja tulityökortti luetaan eduksi.
  Tarjoamme palkan lisäksi mm. työterveydenhoidon, ja työvaatetuksen. Työpaikan osoite on Degermosantie 4, 01760 Vantaa. Töihin pääsee heti kun sopiva henkilö löytyy!

  Mikäli työ metallinkierrätyksen eturintamassa kiinnostaa, lähetä hakemus ralf.bjorklund@romukeinanen.fi tai ville.jokinen@romukeinanen.fi tai tule haastatteluun Vantaalle maanantaina 10.5.2021 klo. 8:30.

  Lisätietoja:

  Ralf Björklund p. 0400188810 tai Ville Jokinen p. 0400788524


  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

 • Metallinkierrätykseen työntekijä Espooseen

  Hei Sinä työtä pelkäämätön henkilö!

  Romua kasaantuu kovaa vauhtia Espoon pihalle ja uutta alamiestä tarvitaan.
  Duunia tehdään kesät talvet ulkona säiden armoilla, joten työ edellyttää periksiantamattomuutta, maalaisjärkeä sekä reipasta ja sitkeää luonnetta. Sinun tulisi ehdottomasti myös olla asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta. Ajoittaisesta huumorintajustakaan ei ole haittaa tässä työssä. Meillä hommia tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.

  Oikea asenne on kuitenkin se kaikkein tärkein ominaisuus, kaiken muun opetamme!
  Pystyt palvelemaan asiakkaita ainakin suomeksi ja englanniksi. Aikaisempi työkokemus (myös muilta aloilta), ajokortti, työturvallisuuskortti ja tulityökortti luetaan eduksi.

  Ota yhteyttä mikäli työ metallinkierrätyksen eturintamassa kiinnostaa!
  Työpaikan osoite on Mänkimiehentie 13, 02780 Espoo.
  Mikäli uskot soveltuvasi työtehtävään ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä romubusineksen hienoimmista menestystarinoista, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen ralf.bjorklund@romukeinanen.fi.

  Palkkaus tapahtuu heti!


  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

Hae työpaikkaan

 • Omat tietosi

 • Aiempi työkokemus

 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Kerro vapaamuotoisesti tekemistäsi tehtävistäsi aiemmissa työpaikoissa
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.